Excite

Schandalig: WK paaldansen afgelast

Banken die failliet gaan, prima. Verzekeringsmaatschappijen die door de overheid overgenomen moeten worden, uitstekend. Auto-industrie een zinkend schip, het zal dan maar zo moeten zijn. Maar er zijn dingen waar zelfs een economische recessie principieel niet aan zou moeten mogen komen. En dat is bijvoorbeeld het WK Paaldansen.

WK is voor artistieke paaldanseressen

Zondagmiddag stond in Amsterdam in de sporthallen Zuid het WK Paaldansen gepland voor artistieke paaldanseressen. Let op die subtiele toevoeging van het woord 'artistiek'. Inderdaad, het gaat hier niet om erotisch paaldansen. Neen, het betreft het artistiek paaldansen. Dus zeg maar de veredelde versie van het paalneuken. Maar nu kunnen we gaan muggenziften over definities, feit blijft dat er te weinig sponsors gevonden kunnen worden om het WK doorgang te laten gaan.

Organistatie moet het doen met workshop

Organisator John Benner van de World Pole Dance Federation baalt er uiteraard ontzettend van. Hij had zo graag, in het kader van de kunst, mooie vrouwen uit heel de wereld aan zijn paal laten zwieren. Helaas moet hij zich nu behelpen met het goedkope aftreksel van een simpele workshop waarin de dames kunnen laten zien wat hun vaardigheden aan de paal zijn. Nou ja, het is nog altijd beter dan niets.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020