Excite

Schapen ingezet tegen buitenseks

Op het Laakse Strand bij Zeewolde is het niet langer vrijelijk genieten van seks in de open lucht. Een kudde van dertig schapen zal vanaf nu een oogje in het zeil houden en waar mogelijk de liefhebbers van buitenseks verjagen. Zo is het de bedoeling de naaktrecreanten te weren uit het bosgebied waar men volgende de regels de kleren aan moet houden.

Minder gezinnen en kinderen

De camping van campingbeheerder Anja Hospes van recreatiebedrijf De Wielewaaldie grenst aan het strand. De schaapskudde met echte schaapshonden zijn ingezet op initiatief van Hospes. Volgens de eigenaars van de camping laten steeds minder ‘normale’ gezinnen en kinderen zich zien bij het Laakse Strand. De schapen lopen daarom vijf of zes keer per week langs de rand van het strand om zo de sekstoeristen te storen tijdens de daad. Naast het wandelingetje graast de kudde ook iedere dag op een ander plek, zodat sekstoeristen door dit verrassingseffect op den duur hun heil ergens anders gaan zoeken.

Sekstoeristen storen

Het Laakse Strand is voor een deel een naaktstrand, maar mensen lijken zich weinig aan te trekken van de grenzen van het recreatiegebied. Vanaf nu zullen de wollige controleurs naar alle waarschijnlijkheid de verliefde stelletjes storen, zodat het bosgebied weer voor families en gezinnen geschikt gaat worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021