Excite

Scheiding tussen Scarlett Johansson en Ryan Reynolds officieel

Het nieuws van een op handen zijnde scheiding was al een tijdje bekend, maar Scarlett Johansson en Ryan Reynolds hebben hun breuk nu officieel gemaakt. Het acteurskoppel diende donderdag in Los Angeles de echtscheidingspapieren in. Ze deden dat apart van elkaar.

Het stel trouwde in 2008 in Canada, het thuisland van Reynolds. Beiden noemden 14 december als datum van de breuk. Ze lieten eerder weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan. Naar verluid waren de drukke schema’s van de 26-jarige Johansson en de 34-jarige Reynolds de oorzaak van de breuk: ze zouden het allebei zo druk hebben dat ze nauwelijks tijd konden vinden om samen te zijn. Daardoor groeiden ze na verloop van tijd uit elkaar.

‘Maar ze hadden een intense, liefdevolle verhouding en zullen elkaar altijd blijven respecteren en van elkaar blijven houden,’ aldus een bekende van de acteurs. Recentelijk werden de twee nog samen gespot in een restaurantje in New York. Volgens andere gasten gedroeg het stel zich absoluut niet ongemakkelijk in elkaars gezelschap. Even werd er gespeculeerd over een verzoening, maar die kans lijkt nu definitief voorbij.

Ook momenteel zijn de voormalige geliefden allebei erg druk met hun carrières. Eerder dit jaar was Johansson te zien in de actiefilm Iron Man 2. Volgend jaar speelt ze in We Bought a Zoo. Reynolds speelde vorig jaar naast Sandra Bullock in de romantische komedie The Proposal, en is momenteel op het witte doek te bewonderen in Buried.

Afbeelding: Flickr, gebruiker xcaballe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020