Excite

Scheren met je mobiel

Tegenwoordig bevatten mobiele telefoons steeds meer extra’s, zoals camera’s, radio’s, navigatiesystemen of internet. Het bekende merk Motorola noemde één van de nieuwste modellen ‘Razr’ en een Chinese fabrikant ging daarop verder. De GSM Cool758 is voorzien van een scheerapparaat.

Aan de onderkant van het apparaat zit een klepje. Als je dat weghaalt komt het scheerapparaat tevoorschijn. Dit is handig om op het laatste moment nog even snel wat haar van je onderkin weg te halen, vlak voor bijvoorbeeld een belangrijke afspraak. De Cool758 heeft verder weinig bijzonders te bieden. Wel kunnen er twee Simkaarten in, zodat zakelijke en privételefoontjes gescheiden kunnen worden. Het aanraakscherm en de 2 MegaPixel fotocamera zijn echter niet de moeite waard. Er is nog niets bekend over de prijs en de beschikbaarheid van het toestel.

Er bestaan nog meer vreemde telefoons, zoals bijvoorbeeld een look-al-like van een I-pod. Ook zijn er telefoons die je als een horloge kunt dragen, deze telefoon is inclusief camera en uiteraard erg handig voor mensen die snel hun telefoon kwijtraken. Tevens is er een speciale telefoon, die geschikt is voor ouderen, met grotere letters op het scherm en knoppen die minder dicht bij elkaar zitten.

Afbeelding: engadget

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020