Excite

Schotse TV interviewt Susan Boyle (vertaling)

Susan Boyle is intussen wereldberoemd. Vorige week werd ze ontdekt in Britain's Got Talent, waar ze iedereen het zwijgen oplegde door een ontroerend optreden. De schotse TV interviewde de zingende huisvrouw en publiceerde het resultaat op Youtube. We presenteren je het interview met een Nederlandse vertaling, zodat je alles te weten kan komen over Susan Boyle.

- Hier is Susan Boyle in onze namiddagshow – heet haar een hartelijk welkom. Wat een geweldige tijd heb je intussen al achter de rug – afgelopen vrijdag was je nog volledig onbekend in Groot-Brittannië, maar nu ben je een internetsensatie... 2,5 miljoen mensen hebben je optreden intussen gezien. Hoe voel je je daarbij?

- Overrompeld, compleet overrompeld

- Hoe gaat het er nu aan toe in de straten van Blackburn?

- Iedereen wil nu mijn handtekening, ik zeg je, dit is niet meer normaal.

- Waarom ben je hierin ingestapt, want je bent toch een vrij verlegen persoon. Hoe ben je zover gekomen om dit optreden te doen?

- Eigenlijk wilde ik een wens van mijn moeder vervullen, ik wilde iets met mijn leven doen. Dat is niet het enige, maar ik dacht gewoon dat er voor mij meer inzat.

- Waar heb je vroeger al gezongen?

- Voornamelijk in het koor, ik heb aan schoolproducties meegewerkt, heb karaoke gezongen,... Noem maar op.

- En als mensen je hoorden zingen, zeiden ze dan niet dat je mee moest doen aan een show als Britain’s Got Talent?

- Ze haalden het wel een keer of twee aan, op een gegeven moment zei ik: ik moet het gewoon eens proberen en dan zien we wel hoe ver ik kom.

- De jury vond je geweldig, het publiek vond je geweldig – was je ervan overtuigd dat je een positieve reactie zou krijgen toen je het podium opstapte?

- Ik wist niet wat voor reactie er zou volgen, om eerlijk te zijn. Maar ik ging gewoon verder, weet je. Ik ging er gewoon mee verder.

- Want, tijdens je optreden stonden steeds meer mensen recht – kon je daar iets van zien door al die lichten? Kon je het zien toen dat gebeurde?

- Nee, dat kon ik niet – want ik hield mijn ogen dicht de helft van de tijd.

- Heb je achteraf de kans gekregen met de jury te spreken?

- Nee, dat heb ik niet gedaan. Dat doe je toch niet – het is niet erg professioneel.

- Dus, wat ga je nu doen Susan – ga je afwachten en zien wat gebeurt? Hoe ver denk je te geraken hiermee?

- Ik ga ermee door tot het bittere einde. Maar ik ga het waarmaken – met babystapjes.

- Geweldig! We willen echt dat onze kijkers het zich kunnen inbeelden. Ik ben er zeker van dat iedereen die keek zijn mond openviel. Piers Morgan stond nogal negatief tegenover talent uit Schotland, hij zei dat er hier niet zoveel gebeurde – het tegendeel  heb jij nu bewezen. Dus aan onze kijkers en alle Schotten: we willen dat jullie achter haar staan en ervoor zorgen dat ze het helemaal maakt. Susan, zou je dat graag hebben?

- Jazeker, hartelijk bedankt.

- Susan, we wensen je het beste – je hebt de prachtigste stem en je moeder zou zeker trots op je zijn. Het was een eer je in ons programma te hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020