Excite

Schwarzenegger en zijn vrouw gaan uit elkaar

Arnold Schwarzenegger en zijn vrouw Maria Shriver gaan uit elkaar. Dat maakten de twee in Amerikaanse media door middel van een verklaring bekend. Of ze ook officieel gaan scheiden is niet duidelijk, maar Shriver heeft in ieder geval haar koffers gepakt en verlaat hun huis in Californië.

Schwarzenegger en Shriver waren al erg lang bij elkaar, al helemaal voor Hollywood-begrippen. In 1977 ontmoetten ze elkaar bij een tennistoernooi. Shriver, een nichtje van voormalig Amerikaans president John F. Kennedy, was op dat moment journalist voor de televisie. In 1986 stapten ze in het huwelijksbootje. De twee kregen samen vier kinderen: Katherine (21), Christina (19), Patrick (17) en Christopher (13).

In de verklaring zeggen de twee vriendschappelijk uit elkaar te gaan. Wel lijkt het alsof de deur op een kier blijft staan. "Op dit moment wonen we apart om aan de toekomst van onze relatie te kunnen werken. We vragen het medeleven en respect van de media en het publiek," quote het AD.

Voor de Governator is het sowieso een tijd van veranderingen. Na twee termijnen succesvol te zijn geweest als gouverneur van de staat Californië kondigde hij aan terug te keren op het witte doek. De politiek laat hij achter zich. Eerder berichtte Excite al over een mogelijke filmrol die de acteur met Oostenrijkse roots zou hebben bemachtigd.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020