Excite

Schwarzenegger houdt nog steeds van zijn vrouw

Hij mag dan de Terminator zijn, de vraag is nog maar of Arnold Schwarzenegger al eens voor hetere vuren heeft gestaan. De relatie met zijn vrouw Maria Shriver lijkt namelijk op de klippen te lopen. Hoewel het nog niet tot een officiële scheiding is gekomen, leeft het paar al wel apart.

In een verklaring liet het echtpaar weten zich zo te kunnen beraden op de toekomst van hun relatie. Dat ze kortgeleden nog hun vijfentwintigjarig jubileum vierden, maakt het extra zuur.

Maandag gaf het echtpaar een verklaring aan de Los Angeles Times. "Na veel te hebben nagedacht, gebed, reflectie en discussie kwamen we tot deze conclusie. Op het moment leven we gescheiden, om zo aan onze relatie te kunnen werken."

"We blijven onze kinderen samen opvoeden. Zij zijn het licht in ons leven," aldus Schwarzenegger en Shriver. De relatie tussen de Oostenrijkse ex-bodybuilder en de Kennedy-telg kwam in 2003 ook al behoorlijk onder druk te staan, toen bekend werd dat Schwarzenegger in het verleden niet vies was van het bepotelen van vrouwen.

Ondanks dat Schwarzenegger van de vrouw af lijkt te zijn, hoeft hij zich niet te vervelen na zijn carrière in de politiek. Inmiddels heeft hij al getekend voor een rol in drie actiefilms. Zo zal hij in ieder geval de rol van de Terminator weer op zich gaan nemen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Lon R. Fong

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020