Excite

Seal: Heidi Klum ging vreemd

Seal beschuldigt Heidi Klum van vreemdgaan met haar bodyguard Martin Kristen toen zij en Seal nog samen waren. Dat zegt de zanger in een interview met TMZ. Seal is positief over de nieuwe vlam van Heidi, die al vier jaar als bodyguard voor haar werkt. “Dat is wat er gebeurt wanneer mensen uit elkaar gaan. Ze gaan verder met hun leven en daar komt meestal iemand nieuw bij kijken. Ik kan niet verwachten dat Heidi opeens een non wordt, toch? Mijn prioriteit is het emotionele welzijn van onze kinderen en als er dan al iemand anders in hun leven komt, dan liefst nog een bekend gezicht.”

Gemene beschuldiging

Hoewel het er even op lijkt dat Seal oprecht blij is voor zijn vrouw, komt al snel een gemene beschuldiging naar zijn ex-vrouw en Martin. Hij verdenkt Heidi er van “te rotzooien met de bodyguard” voordat het stel de echtscheiding geregeld had. “Ik had van hem niet beter verwacht, maar ik had toch gedacht dat Heidi wat meer klasse zou hebben en wachten tot we officieel uit elkaar waren, voordat ze seks had met het personeel.”

Valse beschuldigingen

Heidi en Martin hebben nooit officieel bevestigt dat ze samen zijn. Volgens een bron is de situatie ingewikkeld. “Hun relatie is moeilijk te definiëren.” Heidi is namelijk nog steeds erg verdrietig over het stranden van haar huwelijk met Seal. “Het aantal mensen dat ze vertrouwt, wordt kleiner en kleiner. Hij is nu degene die ze het meest vertrouwt.” Over de kritiek van haar ex-man heeft ze dan ook geen goed woord over: “Het is zielig dat Seal moet grijpen naar valse beschuldigingen,” reageerde het model op Seals uitspraken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020