Excite

Sean Connery lijdt aan Alzheimer

Volgens Duitse krant Bild lijdt acteur Sean Connery aan Alzheimer. Het geheugen van de legendarische filmster is de laatste tijd hard achteruit gegaan. Volgens Bild gaat het helemaal niet goed met Connery.

Mentale gezondheid

De voornaamste bron van Bild is een goede vriend van Sean Connery. Hij uit tegen de krant zijn zorgen over de mentale gezondheid van de voormalige Bond-acteur, die zondag 83 is geworden. In Bild vertelt de bron dat het geheugen van Connery hem parten speelt. De acteur zou bijvoorbeeld constant vergeten waar hij is. Onlangs werd hij nog met een verdwaasde blik in zijn ogen gespot in de straten van Manhattan.

Zintuigen

Ook volgens collega-acteur Michael Caine gaat Connery met sprongetjes achteruit. “Hij is niet langer de baas over zijn zintuigen. We moeten ons echt zorgen om hem maken.” Caine en Connery kennen elkaar al sinds hun samenwerking in de film ‘The Man Who Would Be King’ uit 1975.

Teruggetrokken bestaan

Sean Connery is al enige tijd uit de schijnwerpers. Hij leeft met zijn vrouw Micheline Roquebrune een teruggetrokken bestaan. Drie jaar terug gaf de Oscarwinnaar aan dat hij geen behoefte meer voelde om te acteren. Al enige tijd geeft hij ook geen interviews meer. Connery is bekend van talloze kaskrakers, maar hij werd vooral beroemd als de eerste charmante Britse spion James Bond in Goldfinger en Thunderball.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020