Excite

Sean Kingston in ziekenhuis

Het zijn zware tijden voor zijn fans, maar vooral voor de zanger zelf: Sean Kingston is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij betrokken was geraakt bij een watersportongeluk. En dan gaat niet om schrammetjes en een gekneusde arm, want de 21-jarige Kingston ligt op het moment op de trauma-afdeling van een ziekenhuis in Miami.

Dat meldt de roddelwebsite TMZ. Kingston zou zijn jetski met hoge snelheid tegen een brug geparkeerd hebben. Ook had de muzikant van Amerikaans-Jamaicaanse afkomst een vrouw achterop, die eveneens gewond raakte. De oorzaak van het ongeval wordt op het moment nog onderzocht. Deze lijkt in ieder geval niet bij alcohol te liggen. Hoewel er geruchten gingen dat de jonge zanger bezweken was aan zijn verwondingen, meldde een woordvoerder van zijn platenmaatschappij vandaag dat de toestand van Kingston stabiel is.

Sean Kingston, die eigenlijk Kisean Anderson heet, werd in 2007 in één klap enorm bekend toen zin nummer Beautiful Girls in rap tempo de hitlijsten bestormde. In Amerika en Engeland bereikte het de nummer 1 positie, in Nederland lukte dit niet. In 2010 werkte Kingston samen met nog zo’n jonge muzieksensatie, Justin Bieber. Uit deze samenwerking kwam uiteindelijk het nummer Eenie Meenie voort.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021