Excite

Sean Kingston komt met de schrik vrij

Een zwaar jetski-ongeluk loopt voor zanger Sean Kingston waarschijnlijk met een sisser af. De Amerikaanse hiphop-ster houdt geen blijvend letsel over aan het ongeval en zal volgens zijn doktoren binnen zes weken weer helemaal de oude zijn.

Dit vertellen bronnen rondom de 21-jarige Kingston tegen CNN. De jonge zanger ligt momenteel nog in het Jackson Memorial Hospital in Florida, maar mag deze zorginstelling over enkele weken weer verlaten. Daarmee komt de zanger goed weg, want hij werd dinsdag in kritieke toestand binnengebracht.

Kingston hield aan zijn zware jetski-ongeluk een gebroken kaak én pols over. Bovendien is er water in zijn longen beland. Deze blessures moeten met rust genezen en daarom zal Kingston de komende weken veel tijd in zijn ziekenhuisbed moeten doorbrengen.

Het ongeluk gebeurde doordat Kingston en zijn vrouwelijke medepassagier met hun jetski tegen een brug aan klapten. Een toevallig passerende voorbijganger haalde het tweetal uit het water. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Het zware jetski-ongeluk van Kingston zette enkele van zijn vrienden flink aan het denken. Eén van hen, de 17-jarige tienerster Justin Bieber, ziet in dat het leven zeer kort kan zijn en overweegt om zijn 19-jarige vriendin Selena Gomez ten huwelijk te vragen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Omer Wazir

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020