Excite

Sean Penn treft schikking met paparazzo

Sean Penn heeft een schikking kunnen treffen met de paparazzo die hij vorig jaar aanviel. De twee raakten slaags toen de paparazzo foto’s van Penn probeerde te maken en die daar niet van gecharmeerd was. De fotograaf beweerde dat hij een knieblessure overhield aan het incident.

Penn werd direct gestraft na de aanval; hij kreeg een voorwaardelijke straf van drie jaar en moest nog een taakstraf van driehonderd uur uitvoeren. Daarnaast moest er natuurlijk nog een schikking getroffen worden met de paparazzo. De details over die schikking zijn niet naar buiten gebracht.

Waarschijnlijk zal Penn zich hier niet al te druk over maken. Hij heeft wel iets anders aan zijn hoofd: de geruchten dat hij een relatie zou hebben met de veel jongere Scarlett Johansson worden steeds heftiger. De twee zouden samen naar de bruiloft van Reese Witherspoon zijn gegaan. Scarlett was tot voor kort nog getrouwd met Ryan Reynolds, maar zou hem op nogal harde wijze gedumpt hebben. Sean en de 26-jarige Scarlett werden onlangs gespot toen ze – zij op schoot – een kwartier lang openlijk aan het zoenen waren.

De twee hebben nog niet bevestigd een relatie te hebben, maar het lijkt er nu toch wel op dat ze ook geen moeite meer doen om hun relatie geheim te houden. Sean is ook onlangs – alsnog – gescheiden van zijn vrouw, Robin.

Afbeelding: Flickr account attit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018