Excite

Secret Story geen kijkcijferhit

Het nieuwe reality-programma Secret Story, dat wordt uitgezonden door Net5, trekt vooralsnog maar weinig kijkers. Donderdag was de eerste grote liveshow van Secret Story te zien, gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra.

De uitzending haalde de top van 25 best bekeken programma’s niet. De eerste liveshow werd door 274.000 kijkers bekeken. De reguliere uitzending, die voorafgaand aan de liveshow om half 8 uitgezonden werd, trok gemiddeld 220.000 kijkers.

In Secret Story worden vijftien mensen met een geheim dag en nacht gevolgd. Ze zitten samen in een huis in Portugal, en kunnen geld verdienen door elkaars geheimen te raden. Ondertussen proberen ze hun eigen geheim zo lang mogelijk verborgen te houden.

Kandidaat Jurien moest het zogenaamde Huis der Geheimen als eerste verlaten, omdat hij de minste stemmen van kijkers had gekregen. Jurien’s geheim, zo verklapte hij na zijn vertrek uit het huis, was dat hij ooit anabolen had gebruikt.

In tegenstelling tot Secret Story, trok Wie is de Mol? van de Avro ook deze week weer een groot aantal kijkers. Bijna 1,7 miljoen mensen zagen hoe Pepijn Gunneweg het avontuurlijke spelprogramma moest verlaten. Wie is de Mol? is daarmee het best bekeken programma van donderdag, zo blijkt uit cijfers van stichting Kijkonderzoek.

Ook de populaire Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden deed het donderdag goed met 1,4 miljoen kijkers, gevolgd door het acht-uur Journaal met 1,3 kijkers.

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020