Excite

Seksleven Sarkozy’s gaat voor Queen Elizabeth II

Voor Nicolas Sarkozy is een heftige vrijpartij met zijn vrouw Carla Bruni belangrijker dan de koningin van Engeland. Dat vertelde Bruni aan Michelle Obama. Hoewel ze de Queen niet bij naam noemde, is de kans groot dat het hier om de Engelse koningin gaat.

Het stel bracht twee jaar geleden een nacht door in Windsor Castle en hier zou het voorval plaats hebben gevonden. Bruni wilde graag weten of zij de enige was die op die manier wel eens anderen had laten wachten. Toen ze de vraag aan Obama stelde, giechelde die wat en gaf ze aan dat zij het in ieder geval nooit gedaan had. Bruni gaf toen toe dat zij in ieder geval wel eens een staatshoofd hadden laten wachten.

De kans dat het daarbij blijft is klein, want de Sarkozy’s staan er om bekend dat ze tijdens officiële gelegenheden te laat komen. In ieder geval wordt er niet vaak wat van gezegd en heeft de koningin er al helemaal geen melding van gemaakt. Volgens een diplomaat is die veel te beleefd om hier echt een hanszaak van te maken.

Dit verhaal was niet het enige verhaal dat Bruni deelde met Michelle Obama. Ook haar affaires met Eric Clapton en Mick Jagger zouden de revue hebben gepasseerd in het gesprek tussen de twee, zo meldt de Amerikaanse journalist Jonathan Alter. Zijn boek heet The Promise en komt op 18 mei uit.

Afbeelding: Flickr account Guillaume Paumier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021