Excite

Sekspop ongeschikt als vaartuig

De krant The Sydney Morning Herald berichtte maandag dat de politie in de Australische deelstaat Victoria gewaarschuwd heeft dat opblaasbare poppen geen erkend vaartuig zijn. Met andere woorden: je kunt er maar beter geen rivier mee oversteken.

Australië wordt al weken geteisterd door zware regenval en overstromingen. Ten oosten van de stad Melbourne werden reddingswerkers opgeroepen om een 19-jarig meisje en haar vriend te redden die in de problemen waren geraakt, terwijl ze op een opblaasbare sekspop voeren.

Het stel was samen op de opblaasbare pop te water gegaan, en dreef stroomafwaarts op de rivier de Yarra, die door de hevige regenval uit zijn oevers is getreden. Toen ze in onstuimig water terecht kwamen ontplofte de pop. Het meisje wist nog net een drijvende boomstam te grijpen, en voorkwam daarmee ternauwernood dat ze door het water mee gesleurd werd.

Ooggetuigen, die wel veilig aan de kant stonden, namen contact op met de politie en de noodhulpdienst van Victoria. Zij wisten het paartje uit het wild stromende water van de Yarra te redden, maar waren niet erg te spreken over de actie van het stel. ‘Het is jammer dat we onze middelen hieraan moeten besteden, terwijl er nu zo veel mensen hulp nodig hebben,’ aldus politieofficier Wayne Wilson.

Afbeelding: Flickr, gebruiker alexerde

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021