Excite

Serena Williams gaat rappen

Voor sommige mensen is succes op één gebied niet genoeg. Neem bijvoorbeeld Serena Williams. In het verleden was ze de nummer één op de wereldranglijst. En ze heeft plannen om wederom op één terecht te komen. Dit keer niet op het tennisveld, maar als rapster.

Volgens roddelwebsite TMZ wil de 29-jarige Amerikaanse namelijk een hiphopplaatje gaan opnemen. Dat gaat ze met niemand minder doen dan met DJ Clue, een bekende naam in de rapwereld, die eerder al met bekende namen als Jay-Z en Mariah Carey samenwerkte. Dat zou dus een recept voor succes moeten worden.

Maar of Serena’s zangcarrière net zo’n succes wordt als haar veroveringen in de topsport moet nog blijken. Het is niet de eerste keer dat de tenniskampioene andere activiteiten ontplooit. Zo is ze ook actief in de modewereld. Ze staat bekend om de creatieve creaties die ze op het tennisveld draagt en heeft een contract met kledingfabrikant Nike. Ook runt ze haar eigen label, Aneres genaamd.

Wat betreft de sport gaat het op het moment even wat minder voor Serena. In 2011 raakte ze geblesseerd aan haar voet, waardoor ze twee Grand Slams heeft moeten missen. Door haar blessure zakte ze af naar de twaalfde plek op de wereldranglijst.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Christian Messiano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020