Excite

Sexy fotoshoot Braziliaanse voetbaldames

De Braziliaanse voetbalclub Santos staat bekend om hun jeugdopleiding. De beste voetballer ooit komt er vandaan: Pelé. Ook tegenwoordig levert de ploeg supersterren af, zoals Robinho, Ganso en Neymar. Dat ook de vrouwenafdeling van de club talentvol is weten minder mensen. Maar daar zal snel verandering in komen.

Want de 'Sirenas de la Villa', of Sirenen van de Stad, doen hun naam eer aan. De sexy voetbalsters maakten namelijk een feestkalender waarbij de dames zeer schaars gekleed op de foto gingen. En alsof dat nog niet genoeg is werden er tijdens de fotoshoot ook nog eens video-opnames gemaakt. De afgetrainde, strakke lichamen van de voetbaldames mogen zeker gezien worden!

Het vrouwenelftal van Santos bestaat pas sinds 1997 maar heeft al aardig wat successen behaald. Twee keer gingen de dames er met de Braziliaanse landstitel vandoor. Ook de Copa Libertadores, een soort Champions League van Zuid-Amerika, kon twee keer worden bijgeschreven op het palmares van de dames.

En daarnaast zijn ze dus ook nog eens ontzettend sexy. In piepkleine bikini's en strakke broekjes kronkelen de vrouwen zich in allerlei posities voor de camera van Paulo Shibukawa. Wat een baan heeft die man. Bekijk hieronder het filmpje van de hete fotoshoot.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021