Excite

Sexy Jennifer Aniston speelt seksverlsaafde tandarts

Jennifer Aniston is terug op het witte doek, in een rol om nooit meer te vergeten. In film Horrible Bosses speelt de 42-jarige actrice de rol van een seksverslaafde tandarts. Met haar nog altijd fantastische lichaam speelt ze de sexy rol op zijn zachtst gezegd overtuigend.

In de trailer van de film die in de zomer in première gaat, likt Jennifer suggestief aan achtereenvolgens een ijsje, een banaan en een hotdog. Oh, dat doet ze overigens gehuld in alleen een pikant lingeriesetje. Volgens de producent zijn er ook naaktbeelden van Jennifer gemaakt, maar of die in de uiteindelijk versie gebruikt gaan worden is nog onbekend. Voor de film The Break-Up ging ze eerder uit de kleren en dat experiment was zeker voor herhaling vatbaar. Duimen dus.

De film Horrible Bosses gaat over drie mannen die elk een verschrikkelijke baas hebben. Jennifer Aniston is daar dus één van. Ook de andere bazen worden niet door de eerste de beste acteurs gespeeld: Colin Farrel is opvallend netjes gekleed als kantoorbaas en ook Kevin Spacey speelt een onuitstaanbare manager. Bovendien maakt Jamie Foxx zijn opwachting als 'Motherfucker Jones'.

De drie hoofdpersonen in de film hebben het helemaal gehad met hun bazen. "Onze levens zouden een stuk makkelijker zijn als onze bazen niet meer zouden leven," concluderen ze in de trailer. Vervolgens willen de drie de daad bij het woord voegen en hun werkgevers om laten leggen. Maar dat plan verloopt uiteraard niet vlekkeloos. Wanneer de film naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020