Excite

Sexy Reese Witherspoon in circuspakje

Reese Witherspoon hoefde nooit zo nodig te koop te lopen met haar lichaam. Zo weigerde ze voor een filmrol uit de kleren te gaan. Maar in haar nieuwe film Water For Elephants laat de Amerikaanse meer vlees zien dan we van haar gewend zijn.

Witherspoon en haar co-ster Robert Pattinson moesten nog een aantal scenes voor de film opnieuw doen. Afgelopen zomer werd het leeuwendeel van de circusfilm al op camera gezet, maar blijkbaar moest er nog het één en ander veranderen. Hoe dan ook, Reese Witherspoon was te zien in een weinig verhullend circuspakje.

En dat stond haar erg goed. In één van de opnieuw op te nemen scenes kussen Witherspoon en Pattinson vlak buiten de circustent. De 34-jarige Amerikaanse speelt in de film de rol van circusartiest Marlena Rosenbluth, die hevig verliefd wordt op de student diergeneeskunde Jacob Jankowski, vertolkt door Robert Pattinson.

Overigens was Reese Witherspoon zeer te spreken over haar tegenspeler: 'Hij is een hele, hele knappe man. De gekte van de meisjes die om 5 uur op de set staan te wachten, in de middle of nowhere alleen om hem te kunnen zien,' sprak de actrice. 'Hij is een fantastische acteur die heel hard werkt.' De film moet in april op het witte doek verschijnen.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020