Excite

Sexy Teri Hatcher ster tijdens benefietconcert

Groot feest op Wisteria Lane. De fictieve straat waar de serie Desperate Housewives zich afspeelt was namelijk de plek waar Hollywood-beroemdheden een benefietconcert gaven. De opbrengst gaat naar de Cystic Fybrosis (ook wel taaislijm genoemd) Stichting. Met name actrice Teri Hatcher gaf een aardige show weg.

Hatcher, die in Desperate Housewives de rol van Susan Mayer speelt, werd daarin bijgestaan door James Denton. Ook hij speelt een rol in de serie, namelijk die van Susan Mayer's echtgenoot. De 46-jaar oude Teri Hatcher zag er in een glitterjurkje en zeer kort rokje op zijn zachts gezegd sexy uit.

Naast de Desperate Housewife en haar zogenaamde echtgenoot was ook de Band From TV van de partij. Dat is een groepje tv-sterren die samen een band geformeerd hebben om geld op te halen voor goede doelen. Onder andere Hugh Laurie, van House, en ER-ster Scott Grimes zitten in die band.

De wanhopige huisvrouwen komen zelf overigens nog beter in de slappe was te zitten. Teri Hatcher, Eva Longoria, Felicity Huffman en Marcia Cross tekenden vlak voor het concert een contract voor twee nieuwe seizoenen van de succesvolle serie. Daarmee kunnen de dames bijna 14 miljoen euro op hun bankrekeningen bijschrijven. Dan kan zo'n benefietconcert er ook nog wel af natuurlijk.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020