Excite

Shaheen Jafargholi concurrent voor Susan Boyle

Britain's Got Talent lijkt dit jaar heel wat talenten te ontdekken. Susan Boyle werd intussen 3 miljoen keer bekeken op Youtube en lijkt nu een jeugdige opvolger te krijgen. Shaheen Jafargholi werd net 12 jaar en deed de hele zaal opleven, al ging het optreden niet van een leien dakje. Hij begon met zijn lievelingslied, Valerie van Amy Winehouse. De zaal reageerde redelijk enthousiast, maar Simon besloot de jonge zanger te onderbreken. "You've got this really wrong", zei hij de ontstelde Shaheen. Hij kreeg wel een herkansing.

Daarop zette Shaheen Jafargholi een ander nummer in: Who's Loving You van de Jackson Five. Na een minuut had hij iedereen overtuigd en kreeg hij de volledige zaal en de jury achter zich.

Susan Boyle heeft aan deze jongen heel zeker een grote concurrent. Britain's Got Talent trekt zo in elk geval wel een hoop kijkers van over de hele wereld. Wel hebben een aantal critici intussen hun stem laten horen: Shaheen Jafargholi zou namelijk al jaren in een musical liedjes van Michael Jackson zingen. Het talent zou dus niet helemaal onbekend zijn. Wat de reactie van de jury hierop zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk het optreden van Shaheen Jafargholi hier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021