Excite

Shakira en Gerard Piqué officieel een stel

Barcelona-voetballer Gerard Piqué heeft het maar getroffen. Niet alleen speelt hij bij de beste club ter wereld, ook zijn vriendin is absolute wereldtop. Shakira zette onlangs een foto van het stel via twitter online. Daarmee bevestigde ze het gerucht dat de zangeres met de soepele heupen en de voetballer een relatie hebben.

Onder de foto zette Shakira de tekst: 'Les presento a mi sol', dat Spaans is voor 'Ik presenteer jullie mijn zonnetje'. Op de foto is het stel knuffelend te zien bij zonsondergang. Al maanden werden Piqué en Shakira met elkaar in verband gebracht, maar vaak was het de Colombiaanse blondine die de verhalen als onzin afdeed.

Dat is nu dus voorbij. Het stel zou elkaar ontmoet hebben toen Shakira de clip opnam voor haar nummer 'Waka waka'. Ze deed dat in Zuid-Afrika, waar Piqué met Spanje de nationale eer verdedigde op het WK voetbal. In februari vierden de twee al samen de verjaardag van de Barcelona-speler.

Shakira werd bekend met het nummer 'Whenever, wherever'. Behalve haar fantastische stem bezit de Colombiaanse een goed stel heupen, waar ze graag mee draait. Gerard Piqué, die tien jaar jonger is dan Shakira, voetbalt sinds 2008 in de hoofdmacht van Barcelona en het Spaanse elftal. Naast de wereldtitel veroverde Piqué in Zuid-Afrika dus nog een hoofdprijs.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kindofadraag

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020