Excite

Shakira niet beroofd tijdens concert

Dieven worden steeds brutaler. Daar leek ook de Colombiaanse zangeres Shakira achter te komen. De wereldwijde pers dacht namelijk dat zij beroofd werd tijdens een concert. Shakira zelf ontkent alles. Van een beroving onder het toeziend oog van duizenden fans zou geen enkele sprake zijn.

De mooie zangeres gaf een optreden in Mexico, toen een van haar fans haar een hand wilde geven. Na zijn hand gedrukt te hebben, keek de zangeres naar haar vingers alsof er iets miste. Op een videofilmpje dat op het Internet is verschenen lijkt het inderdaad net alsof de fan de zangeres van een ring ontdoet.

Shakira zong na het voorval echter gewoon door. Verschillende Nederlandse en buitenlandse media dachten dat dit was omdat het kwaad toch al geschied was. In werkelijkheid ging de zangeres door omdat er niets aan de hand was. "De ring zat nog steeds aan haar vinger toen ze langs het publiek liep," aldus een woordvoerder van Shakira.

De zangeres was in Mexico in het kader van haar The Sun Comes Out- tournee die hoort bij haar albums She Wolf en Sale el Sol. De tour komt niet naar Nederland, maar in mei en juni is Shakira wel te bewonderen in Duitsland en Frankrijk.

Hieronder het filmpje dat de geruchtenmolen op gang bracht.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018