Excite

Show Charlie Sheen komt naar Europa

Zonder Charlie Sheen zouden de roddelbladen heel wat minder te schrijven hebben. Al maanden achter elkaar rolt de acteur van de ene bizarre actie naar de andere gestoorde uitspraak. De beste man heeft zelfs een theatershow gewijd aan zijn gekte, die nu ook in Europa op de planken te zien gaat zijn.

Sheen, bekend van onder andere de Top Gun-reeks en Platoon, belooft in zijn show goudeerlijk te zijn. Hij noemt het spektakelstuk dan ook My Violent Torpedo of Truth. Die naam verandert hij evenwel door An Evening With Charlie Sheen en ook spektakelshow moet met een flinke korrel zout genomen worden. In de Verenigde Staten is Sheen al ettelijke malen uitgejouwd tijdens zijn show en de theaters stromen zeker niet vol.

Vorige week was de show voor het laatst te zien in de Verenigde Staten, dus de acteur heeft genoeg tijd om zijn vleugels uit te spreiden. Sheen heeft een plan bedacht om niet ook nog eens door zijn Europeaanse bezoekers uitgejouwd te worden. "Het niet gaat om gewelddadige torpedo’s en het zoeken van de waarheid, maar meer over een avondje met Charlie Sheen. Als mensen van tevoren weten waar ze aan toe zijn, dan word ik vast niet uitgefloten," aldus de 45-jarige Sheen in een interview met een Australisch radiostation.

De show van Sheen zou het ware verhaal achter de drugs en de ‘godinnen’ moeten vertellen. Of dat ook echt waar is, blijft de vraag. Critici waren bepaald niet lovend over de show.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020