Excite

Showbiz-flash: drie diva’s gaan los

Een nieuwe tatoeage, een naaktreportage en feesten met bratwursten: drie grote diva’s uit de showbiz-wereld nemen het er weer van. Katy Perry, Britney Spears en Courtney Love wisten op geheel eigen wijze weer alle aandacht naar zich te trekken.

Courtney Love doet dat door naakt te poseren. Niet voor een groot blad, maar voor haar volgers op Twitter. De foto is allesbehalve flatteus en waarom ze precies deze foto uitkoos voor haar volgers, is niet helemaal duidelijk. Courtney is vooral bekend als de weduwe van Kurt Cobain, de zanger van Nirvana die in 1994 op 27-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. Courtney bleef achter met hun dochter, Francis Bean. De relatie tussen moeder en dochter is erg turbulent.

Britney gedraagt zich al maanden erg goed en vond het daarom ook tijd voor een uitspatting. Miss Spears liet daarom een tatoeage in haar nek plaatsen. Het lijkt te gaan om een drietal vlinders die vanaf haar borst naar haar nek lopen. Hoewel Britney al een aantal tatoeages heeft, zou het nog kunnen dat het hier om plakplaatjes gaat. Die kans wordt echter niet zo groot geacht.

Katy Perry volgde het voorbeeld van Kim Kardashian en besloot lekker te gaan feesten in München. Daar wordt op het moment het Oktoberfest gehouden. Speciaal voor deze gelegenheid droeg de zangeres natuurlijk een echte Dirndl. Ook vertelde ze dol te zijn op lederhosen. Het feest duurt 17 dagen en in die 17 dagen vloeit er 7 miljoen liter bier, gedronken door de ruim 6 miljoen bezoekers.

Afbeelding: collage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021