Excite

Shrek is terug!

Kan de wereld ooit genoeg krijgen van Shrek? Het zal wel moeten, na 2010. Het laatste deel in de serie animatiefilms van Dreamworks over het groene monster komt volgend jaar uit. En daar blijft het bij. Dus nog een keer hard lachen om de grappen en grollen van Shrek, het moerasmonster dat de harten van vele kinderen, en ouderen, overal ter wereld heeft veroverd. Wij hebben hier alvast de trailer voor Shrek, The Final Chapter.

Shrek is in sprookjesland inmiddels een beroemdheid geworden. Dat krijg je, van al dat prinsessen redden, alsmede je schoonfamilie, en het verslaan van een kwaadaardige draak. Dat doet het goed bij volk, ook in de wereld van Shrek. Het groene monster verlangt in de nieuwste film terug naar zijn leven als eenvoudig monster in het moeras. Hij wil weer gewoon ouderwets mensen bang maken met zijn schreeuw.

Het goede nieuws is dat veel acteurs die de stemmen van de karakters uit Shrek inspraken, weer terug zijn. Zo doet Mike Meyers weer de hoofdpersoon van het verhaal, zoals alleen hij dat kan. Cameron Diaz spreekt de stem in van de vrouw van Shrek, prinses Fiona. En ook Antonio Banderas is weer terug als stem van de gelaarsde kat. Dat belooft weer een hoop lol!

Afbeelding: Flickr, Eduardo.Coutinho

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020