Excite

Simon Cowell betrokken bij vechtscheiding

Hoewel Simon Cowell nooit getrouwd is en dus ook niet zou hoeven scheiden, is hij toch betrokken geraakt bij een scheiding. Een vechtscheiding, om precies te zijn. Hij zou vastgoedgigant Scot Young hebben geholpen met het verbergen van zijn enorme fortuin, waardoor hij mevrouw Young veel minder uit hoefde te betalen.

Cowell werd hiervan beschuldigd door mevrouw Young. Scot Young geeft aan dat hij zijn fortuin van ongeveer 400 miljoen pond kwijtgeraakt is, maar Michelle Young denkt dat hij nu maar liefst 2 miljard pond waard is én een geheime grootaandeelhouder is van American Idol. Voor de rechtbank vertelde ze dat haar man Simon Cowell, Sir Philip Green – vooral bekend van Topshop – en restaurateur Richard Caring gebruikt zou hebben om zijn werkelijke rijkdom te verbloemen.

Toen de rechter vervolgens vroeg of Michelle ervan overtuigd was dat de genoemde heren hieraan hadden meegewerkt om het recht willens en wetens tegen te werken, antwoordde ze "Ja". De zitting is nog niet afgerond.

Cowell is op dit moment nog hard bezig met het opzetten van X Factor in Amerika. Hij wil graag dat Cheryl Cole daar jureert, maar de tv-zender is bang dat Cheryl in de VS nog niet bekend genoeg is en dus niet dezelfde kijkersaantallen zal trekken als in Engeland.

Afbeelding: Flickr account AZRainman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020