Excite

Simon Cowell in Nederlandse X-Factor

Gisteren kon je op Excite lezen dat Simon Cowell het te druk heeft om aan zowel de Britse als de Amerikaanse versie van X-Factor mee te doen. Dat neemt niet weg dat hij nog wel tijd heeft om Nederlands zangtalent te beoordelen. Morgen zal Cowell namelijk in de Nederlandse versie te zien zijn.

De Nederlandse talenten vlogen naar Groot-Brittannië om daar onder het toeziend oog van de bedenker van de talentenjacht op te treden. Hoe dat is afgelopen kunnen we vrijdag zien. Dan zal RTL 4 de beelden uitzenden tijdens de liveshow.

Ook de resultatenshow wordt opgeluisterd. Niemand minder dan R&B-zanger R. Kelly zal optreden. En niet alleen solo, ook gaat hij in duet met de overgebleven X-Factor kandidaten. Op 19 april is R. Kelly ook te bewonderen tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall.

Cowell blijft dus een bezig mannetje door tijd vrij te maken voor de Nederlandse kandidaten van X-Factor. Eergisteren maakte hij bekend dat hij niet langer te zien zal zijn in de Britse versie van de talentenjacht, ondanks het aanbod van ITV om hem heen en weer te vliegen in een privévliegtuig. Vorig jaar al gaf Cowell zijn plaats in de jury van American Idol op.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021