Excite

Simon Cowell met dood bedreigd

Simon Cowell is een van de meest bekende tv-persoonlijkheden ter wereld en dat brengt niet alleen veel geld en roem met zich mee, maar ook wat minder leuke kanten. Het beroemde X Factor-jurylid werd onlangs namelijk met de dood bedreigd. En dat was niet de eerste keer.

Inmiddels hebben de doodsbedreigingen ervoor gezorgd dat Simon nog meer bodyguards heeft ingehuurd. Op dit moment krijgt hij wekelijks al zo’n 500 boze mails van kijkers van het programma, die het dan niet eens zijn met de – vaak harde – kritieken van de muziekkenner. Tussen die boze mails zitten verschillende serieuze bedreigingen en dat is precies de reden dat Simon nu nergens meer verschijnt zonder veel beveiligers. Naar eigen zeggen zou één man zelfs hebben gezegd dat hij hem neer wilde steken. Dat kwam niet echt prettig binnen bij Cowell, die toch ook zegt dat hij inmiddels redelijk gewend is aan de bedreigingen.

Simon voert zijn beveiliging voor de zekerheid ook maar door rond zijn huizen en heeft onder meer een gigantisch hek laten zetten om zijn villa in Beverly Hills. Dat moet voorkomen dat mensen onaangekondigd op bezoek komen.

Simon brengt een deel van zijn tijd door in de Verenigde Staten, omdat hij in de jury zit van de Amerikaanse X Factor. Onlangs werd bekend dat Cheryl Cole met hem mee gaat naar Amerika, maar dat ook vedette Paula Abdul gewoon weer in de jury komt te zitten.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020