Excite

Simon Cowell stopt met Britse X-Factor

Simon Cowell, de smaakmaker in de Britse versie van X-Factor geeft zijn plek in de jury van het programma op. De vele programma’s waar Cowell aan meedoet, worden hem teveel. Door de beslissing kan de moeder van de strenge Cowell weer rustig ademhalen.

Volgens de Britse krant The Daily Mail heeft de 51-jarige Cowell televisiezender ITV gemeld dat het opnemen van zowel de Amerikaanse als de Britse versie van X-Factor net iets te veel van het goede is. Voor een deel zou de beslissing te maken hebben met de gezondheid van de talentscout. Zijn moeder maakte zich hier ernstig zorgen over.

Volgens een goed ingelichte bron is moeders niet de enige die zich zorgen maakt. "Iedereen in de familie maakt zich zorgen omdat Simon te veel stress heeft. Hij slaapt te weinig en hij heeft het veel te druk."

Cowell zou eerder geprobeerd hebben om beide programma’s in zijn overvolle agenda te proppen, maar dat heeft dus tot niets geleid. ITV is allerminst blij met Cowell’s beslissing en ze hadden er dan ook veel voor over om de chagrijnigste man van Engeland aan boord te houden. Zo boden ze hem zelfs een privéjet aan zodat hij tussen Amerika en Groot Brittannië heen en weer kon pendelen, maar ook dat mocht niet baten.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020