Excite

Simon Cowell verliefd op Dannii Minogue

Voorzitter van de Britse X-Factor jury Simon Cowell heeft opgebiecht dat hij een affaire had met medejurylid Dannii Minogue tijdens de opnames van het programma in 2007. Dat staat in ongeautoriseerde biografie Cowell Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell van BBC-journalist Tom Bower. Uit de openheid van het bericht blijkt wel dat Simon het helemaal niet erg vindt dat de hele wereld nu weet dat hij een oogje had op de zangeres.

Schooljongetje

Cowell neemt in het boek geen blad voor de mond: “Ik was echt verliefd op haar. Ik viel voor Dannii’s haren, haar sexy kleding en haar tieten. Ik liep als een schooljongetje achter haar aan. Ze was heel aantrekkelijk, een vrouw voor echte mannen. Heel vrouwelijk.” De schrijver van de biografie zegt in het boek dat Simon niet klaar was voor een relatie op dat moment, omdat hij uit een lange relatie met ex Terri Seymour kwam. Van meer dan een flirt is het daarom nooit gekomen tussen de juryleden.

Nieuw speeltje

De liefde van Simon voor Dannii Minogue werd aangewakkerd toen Cowell in 2007 de jury van X-Factor veranderde en de zangeres een plaatsje naast hem gaf. Hij noemde haar “zijn nieuwe speeltje,” tot ergernis van Sharon Osbourne, die het helemaal niet kon vinden met Minogue. Toen de verliefdheid op niets uitliep wisselde hij Osbourne in voor zangeres Cheryl Cole, die naast hem mocht zitten. Dit zou het einde zijn geweest van de verliefdheid op Dannii. Ook met Cheryl Cole is het helaas voor Simon nooit meer geworden dan een collegiale vriendschap.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020