Excite

Simon Cowell veroorzaakt plastische chirurgie

Hoever moet je gaan voor faam? Hoeveel moet je kapot maken om een kans te maken op een doorbraak? Soms heel veel en heel ver. Dat blijkt uit de auditie van Katrina Lee bij het Engelse X-Factor. Vijf jaar geleden werd Katrina Lee namelijk keihard afgewezen door Simon Cowell. Het bekende jurylid verklaarde toen dat hij haar stem in een ander lichaam zou willen plaatsen, omdat hij haar onaantrekkelijk vond. Dat heeft Katrina Lee iets te letterlijk genomen.

Het begon met een typische breakdown van Katrina Lee, na haar eerste auditie bij de X-Factor. Eetstoornis, geen vertrouwen meer in mannen, dat soort zaken. Vrij standaard. Maar in plaats van dat het normale patroon terugkeerde bij Lee, deden de worden van Simon Cowell iets anders met haar. Ze ging het letterlijk nemen. Daarom liet ze zichzelf verbouwen. Plastische chirurgie omdat Simon Cowell zei dat ze lelijk was. Zo ver zijn mensen dus bereid te gaan.

Katrina Lee liet haar gezicht verbouwen, deed aan liposuctie, verfde haar kapsel rood en ging aan de slag met een personal trainer. En vervolgens stapte ze weer doodleuk bij Simon Cowell op het podium. Deze keer mocht ze wel door. Daarmee lijkt haar actie geslaagd. Dus als Simon Cowell zegt dat je lelijk bent, laat jezelf fixen. Alles kan en alles mag in deze doldwaze wereld!

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020