Excite

Simon Cowell versiert met gemak playmate

Simon Cowell blijft voorlopig nog wel even de Idols franchise in zowel de Verenigde Staten als Engeland aanvoeren. Het jurylid, die wereldfaam haalde door ambitieuze amateurs tot op het bot af te branden, heeft bijgetekend. Niet zo vreemd ook, want Cowell verdient bakken met geld aan het concept. Simon Cowell is stinkend rijk geworden door Idols en vult zijn bankrekening graag nog een tijdje met het gestuntel van de arme amateurs. Of dat dan is met Victoria Beckham aan zijn zijde - die veel kritiek krijgt - of niet, dat maakt hem niet uit.

Simon Cowell wordt dankzij zijn A-status ook regelmatig uitgenodigd voor de leuke feestjes op deze wereld. Want feesten doet Cowell graag, ondanks dat hij de vijftig al heeft aangetikt. Zou Cowell op feestjes ook zo streng en nors zijn in het afkraken van het ingehuurde entertainment? Zou dat een grap zijn die op feestjes waar Simon Cowell komt vaak gemaakt wordt? We weten het niet. Hoeven het ook niet te weten. Feestjes waar Simon Cowell komt zijn meestal geen feestjes waar wij voor uitgenodigd worden. Zoals feestjes bij Hugh Hefner in de Playboy Mansion.

Terwijl Simon Cowell de partyanimal in hem los liet tijdens het Playboyfeestje, versierde hij ook nog even tussendoor een playmate. De eer viel ten deel aan de wonderschone en erg jonge Carrie Stevens. Viel ze op zijn charmes? Viel ze op zijn talent? Waarschijnlijk niet. De gepeperde bankrekening van Simon Cowell heeft namelijk genoeg aantrekkingskracht om elke schoonheid van de wereld om te kopen. Zo viel te noteren dat Cowell namelijk makkelijk nog wat playmates auditie had kunnen laten doen in zijn privé-vertrekken. Uit pure jaloezie gooien we het er op dat het toch echt zijn geld moet zijn. Anders waren ze wel voor ons gegaan...

Afbeelding: Flickr, cliff1066

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020