Excite

Simon Keizer geeft toch nog huwelijksfeest

Vorige week vrijdag stapte Simon Keizer in het huwelijksbootje met Annemarie. De bruiloft was in het diepste geheim voorbereid. Het bruiloftsfeest zal nu plaatsvinden op 11 mei en is speciaal georganiseerd om Annemarie toch het sprookjesfeest te geven waar ze als klein meisje al van droomde.

200 gasten

Naar buiten was altijd gecommuniceerd dat de trouwerij op 12 mei zou plaatsvinden. Het Volendamse duo was er echter in geslaagd om de trouwerij voor bijna iedereen geheim te houden, waardoor het feest in zeer intieme sfeer kon plaatsvinden. Het feest volgende maand is speciaal voor 200 genodigden die eigenlijk allemaal bij het huwelijk geweest zouden moeten zijn. In dat geval was het echter onmogelijk om de pers buiten de deur te houden. Annemarie heeft haar droomjurk al klaarliggen voor het feest. Na de tweede viering van hun samenzijn, gaat het stel nog twee keer op huwelijksreis.

Zenuwen

Simon Keizer was natuurlijk op de hoogte van de geheime dag, maar toch was hij nog erg nerveus voor de grote geheime dag: “Ik was toch wel nerveus. Je gaat trouwen met iemand die je al acht jaar kent, in het bijzijn van je familie die je al je hele leven kent, en dan ben je toch zo nerveus. Dat was best wel gek. Het was precies zoals wij het wilden.” Na de huwelijksvoltrekking ging de kleine groep genodigden lunchen en kon iedereen weer naar huis. Zelfs collega Nick Schilder was niet bij het huwelijk aanwezig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020