Excite

Simply Red komt naar het Westerpark

Tijdens de afscheidstour van Simply Red aankomende zomer, zal er ook een concert worden gegeven in het Westerpark. Dit concert vindt plaats op 3 juli in het kader van een reeks openluchtconcerten met de naam ‘Live at Westerpark’. Dit nieuws werd dinsdag bekend gemaakt door de organisatie Mojo.

Simply Red zal in het voorjaar ook twee keer naar de Heineken Music Hall komen. Deze concerten zijn inmiddels al uitverkocht.

In 2007 werd al bekend gemaakt door zanger Mick Hucknall dat hij er na deze tour mee stopt. Mick Hucknall, beter bekend als Simply Red, wil zich daarna focussen op zijn solocarrière. Hij gaf in 2007 ook aan na de afscheidstour geen nummers van Simply Red meer te gaan zingen, maar echt volledig afstand wilt nemen van deze Engelse band.

De Engelse band Simply Red scoorde in het verleden verschillende hits, zoals ‘Holding back the years’, ‘It’s only love’, ‘Something get me started’, ‘Stars’, ‘Sunrise’ en ‘Fake’. Het succes begon in de jaren tachtig, maar ook in de jaren negentig wist de band hits te scoren. Ook won Simply Red verschillende belangrijke prijzen. Nog steeds willen veel mensen Simply Red live zien optreden.

Eerder kondigde Mojo aan dat Lenny Kravitz op 4 juli zal optredens tijdens ‘Live at Westerpark’.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020