Excite

Simwayn Tran nieuwe Miss China Europe

De Nederlandse Simwayn Tran uit IJmuiden is maandagavond verkozen tot Miss China Europe. De 19-jarige schone zal Europa vertegenwoordigen tijdens de Miss China World verkiezing.

Gisteren werd in het Schevenings Circus Theater de mooiste Chinese van Europa verkozen. De Miss China Europe wedstrijd is een jaarlijkse voorloper van de Miss China World verkiezingen. De Miss China Europe verkiezing is al een heel evenement. Deze verkiezing wordt georganiseerd door OrienTouch-Entertainment en TVBS Europe en kan op veel belangstelling rekenen. De verkiezing begon in 2000 als de Miss China Benelux verkiezing, maar sinds 2005 heeft de verkiezing haar vleugels stevig uitgeslagen en vertegenwoordigt de winnares niet alleen meer de Benelux, maar heel Europa.

Met de verkiezing willen de organisatoren de Chinese entertainment cultuur promoten, Chinese talenten koesteren en de Chinese gemeenschap in Europa verenigen. De winnaar mag dan vervolgens afreizen naar Hong Kong, waar met de Miss China World verkiezing de ultieme finale gehouden wordt.

Aan deze verkiezing deden schoonheden uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk mee. Simwayn Tran wist de elf andere vrouwen ver achter zich te laten tijdens een show die niet alleen in Nederland te zien was, maar ook in 48 Europese landen op TV werd uitgezonden.

Natuurlijk is de reis naar Hong Kong niet de enige prijs die Simwayn Tran mee naar huis mocht nemen; ook kreeg zij verschillende andere prijzen mee die totaal ongeveer tienduizend euro waard zijn.

Afbeelding: Asiannetworks.eu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020