Excite

Sinéad O'Connor tour gecanceld

Sinéad O’Connor heeft aangekondigd dat haar volledige tour afgelast is. Volgens een arts is e zangeres, die al jaren manisch depressief is, er bijzonder slecht aan toe. O'Connor maakte het nieuws bekend op haar website, maar inmiddels is het bericht verdwenen. Vorige week liet de Ierse zangeres via Twitter al weten dat de tour ten einde was. Ook de Twitter account is inmiddels verwijderd.

Verklaring op fansites

Ondanks dat de berichten van Sinéad O’Connor niet meer te lezen zijn op haar eigen website, hebben fans ze overgenomen op hun eigen kanalen. Ze schrijft dat ze ontzettend baalt dat haar tour gecanceld moet worden vanwege haar mentale toestand: “Zoals jullie allemaal weten ben ik ingestort tussen december en maart en mijn dokter heeft me toen al geadviseerd niet op tour te gaan, maar ik wilde niemand teleurstellen.” O’Connor heeft nu spijt dat ze het advies van haart arts in de wind heeft geslagen, enkel om sterker te lijken dan ze is.

Inzinking in München

Afgelopen zaterdag had Sinéad O’Connor een inzinking vlak voor het optreden in de Zuid-Duitse stad. Ze riep toen via Twitter haar fans op om vooral niet te komen naar de locatie van het optreden. Ze schreef toen eveneens te willen stoppen met haar muziekcarrière en een normale baan te gaan zoeken. Haar laatste album How About I Be Me (And You Be You)? kwam in februari van dit jaar uit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019