Excite

Sleazy Rooney ging vaker over de schreef

Wayne Rooney is hard op weg om een tweede Tiger Woods te worden. Eerder deze week bleek dat de veelbelovende Britse voetballer vreemd was gegaan met twee hoertjes, terwijl zijn vrouw zwanger was van hun eerste kind. Inmiddels blijkt dat er in ieder geval ook een derde vrouw in het spel is. De kans dat Rooney echter publiekelijk door het stof gaat, lijkt zeer klein.

Volgens ingewijden zou Rooney al hebben gezegd dat dit er nu eenmaal bij hoort en dat zijn vrouw het er maar mee moet doen. Volgens hem zouden ze vanwege zijn talent zo goed leven. Het nieuws bracht hij via een smsje aan Coleen, met wie hij al jaren samen is.

Coleen Rooney is inmiddels tijdelijk ingetrokken bij haar ouders en heeft gezegd dat ze hem voorlopig niet hoeft te zien. Volgens vrienden van de WAG is er best een kans dat ze het hem niet vergeeft. Coleen heeft inmiddels een aardig fortuin op weten te bouwen en dankzij haar tv optredens en andere activiteiten, verdient ze jaarlijks een paar miljoen. Ze heeft haar overspelige echtgenoot dus niet echt nodig om een goed leven te kunnen leiden.

Bovendien zal de klap voor Coleen nu extra hard aankomen. Enige tijd geleden kwam naar boven dat Rooney in zijn jeugd prostituees had bezocht en dat hij seks had gehad met een 48-jarige oma. Het heeft Coleen veel moeite gekost om hem dat te vergeven. Daarvan gaf hij echter nog aan dat het een fout was. Dat is nu niet het geval.

Gisteren heeft Coleen nog aangegeven dat ze Rooney wel wil zien, maar nu er foto’s zijn opgedoken waarop duidelijk te zien is dat hij zijn geluk probeert bij een blonde vrouw, heeft ze aangegeven dat ze hem niet meer hoeft te zien. Haar ouders staan in ieder geval achter haar: die hebben al aangegeven dat Rooney zich bij hen niet meer hoeft te laten zien.

Afbeelding: Flickr account gordonflood.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020