Excite

'Slechte kijkcijfers Secret Story vind ik niet erg'

Renate Verbaan vindt het niet zo erg dat de kijkcijfers van Secret Story, dat ze presenteert, tegenvallen. 'Het is niet zo dat ik 's ochtends met een grote glimlach de kijkcijfers bekijk, maar ik zit ook weer niet huilend voor de televisie,' zei de presentatrice tegen het tijdschrift Grazia.

Ondanks de tegenvallende kijkcijfers praat de 31-jarige Verbaan nog steeds met veel plezier de liveshows aan elkaar. Ook benadrukte de presentatrice dat Secret Story gewoon tot de finale op 12 mei op de buis zal blijven. Dit in tegenstelling tot eerdere geruchten dat het programma snel van de televisie zou verdwijnen.

Wel gaan de producenten een aantal veranderingen doorvoeren om het programma aantrekkelijker te maken voor kijkers. Zo worden de live-streams die nu op internet te zien zijn gelimiteerd. Dat zou de uitzendingen op televisie populairder moeten maken.

Ook Renate Verbaan vindt dat de live-streams niet ten koste mogen gaan van de kijkcijfers van het programma. Toch denkt ze niet dat Secret Story de oplossing moet zoeken in het focussen op seks en relaties: 'Er is al wat gefriemel hier en daar, maar dat is niet het uitgangspunt. Ik denk ook niet dat dat het geheime ingrediënt is voor het eventuele tv-succes,' aldus Renate Verbaan.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020