Excite

Slechtste politietekening ooit levert arrestatie op!

De politie in Bolivia werd afgelopen week het lachertje van het internet. Er was namelijk een tekening gemaakt van een verdachte, die zo slecht en kinderlijk getekend was, dat het hilarisch was. De tekening werd een hit op fora en weblogs over de hele wereld. Iedereen lachte de Boliviaanse politie uit om de tekening van de verdachte. Totdat vandaag bekend werd dat de verdachte aan de hand van de robottekening kon worden opgepakt.

Of het om een moord ging vanwege een relatie of vanwege drugs, kan de politie nog niet zeggen. Het enige wat ze hadden was de vermoordde taxichauffeur Rafael Vargas en een vage omschrijving van de dader. De tekening werd gemaakt door een vrouw die in de buurt woonde en die beweert gezien te hebben hoe de dader Rafael vermoordde en zijn lichaam in de fik stak.

Inmiddels is er een 23-jarige verdachte opgepakt. Hij zelf beweert onschuldig te zijn. Op videobeelden is te zien hoe de man wordt afgevoerd. Bijdehandte webloggers hebben de slechte politietekening over de videobeelden heen geplakt, om de verdachte onherkenbaar te maken. Als de verdachte inderdaad de moordenaar blijkt te zijn, is het natuurlijk een hilarisch verhaal. Maar voorlopig zijn er nog geen harde bewijzen. Behalve een hele slechte tekening.

Afbeelding: dailymail

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020