Excite

Sneijder ondergaat haartransplantatie

Het zit Wesley Sneijder ook niet mee. Hij mag dan getrouwd zijn met de meest sexy vrouw van Nederland, een maandloon opstrijken dat Jan Modaal in zijn hele leven nog niet bij elkaar sprokkelt en wonen in het prachtige Milaan, daar houdt het geluk dan ook echt op.

Sneijder moest in 2010 al het verlies van de WK finale verwerken, en werd vervolgens niet eens verkozen tot Wereldvoetballer van het Jaar. Als klap op de vuurpijl was de oud-Ajacied ook nog zwaar ontevreden over zijn niet-zo-weelderige haardos.

Met zijn kale bolletje knikte Sneijder Oranje hoogstpersoonlijk voorbij Brazilië, en naar de halve-finale van het WK voetbal. Niks mis mee dus, zou je zeggen. Maar Wesley wilde meer haar en besloot daarom een haartransplantatie te ondergaan. Volgens Shownieuws was de ingreep niet zo drastisch als bij Gerard Joling en Frans Bauer, en heeft de voetballer slechts een paar plekjes op zijn hoofd laten behandelen.

Zelf is Sneijder zeer te spreken over het resultaat. Wat Yolanthe ervan vindt is niet bekend. Wel goed opletten bij de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal. Als je een middenvelder ziet lopen met meer haar dan Carlos Valderrama is de kans groot dat het om Wesley Sneijder gaat.

Afbeelding: Flickr, gebruiker baloyi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021