Excite

Solliciteren voor de tweede beste baan ter wereld

Een tijd geleden was er veel ruchtbaarheid aan de vacature van de beste baan ter wereld. Een beetje duiken in de oceaan en hangen op het strand van een tropisch eiland. Maar inmiddels is er een vacature bijgekomen voor tweede beste baan ter wereld. De eerste is inmiddels al vervuld. Het gaat nu om een baan om als mysterieshopper over heel de wereld veel geld uit te geven en in de duurste hotels te slapen.

Iedereen ter wereld kan solliciteren voor deze baan. Dat werkt vrij eenvoudig. Je gaat naar de site toe waar de baan wordt aangeboden, namelijk job.letsbuyit.com, en je doet daar een YouTube filmpje van jezelf uploaden. In het filmpje maak je duidelijk waarom jij degene ben die als enige deze baan optimaal kan invullen. Degene die geselecteerd wordt, mag een maand lang de wereld rondreizen, krijgt 10.000 euro zakgeld en slaapt in de mooiste hotels die er te vinden zijn. O ja, en je krijgt een maandsalaris van 5.000 euro.

De steden die je gaat bezoeken zijn Berlijn, Londen, Milaan, Parijs, New York City, Hong Kong en Tokyo. In de steden ga je op zoek naar de winkelgebieden die populair zijn, zoek je producten die nergens anders te krijgen zijn en doe je verslag voor de site Letsbuyit.com. Deze prijsvergelijker is namelijk degene die de wereldbaan aanbiedt. Waarom ben je hier nog aan het lezen? Ga nu onmiddellijk solliciteren!

Afbeelding: Flickr, wearitdotcom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020