Excite

Songfestival remix voor De Toppers

Van het nummer ‘Shine’ dat De Toppers op het Songfestival zullen zingen, is een remixversie gekomen. Dj John Marks heeft deze versie gemaakt. De plaat ligt vanaf vrijdag in de winkel.

DJ John Marks heeft al eerder het nummer ‘Can you feel it’ van De Toppers gemixt. Het lied werd destijds gebruikt als opening van de concerten die de Toppers gaven in de Amsterdam Arena. DJ John Marks, die eigenlijk John Dirne heet, heeft daarnaast grote hits gescoord in het afgelopen jaar met ‘Carnival’ en 'Insanity'. Hij treedt regelmatig op in landen zoals Rusland, Polen, Spanje en Griekenland. Tevens is hij sinds zeven jaar de eigenaar van het platenlabel White Villa.

Nu zowel de single als de videoclip klaar zijn, gaan De Toppers zich richten op de promotie. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom hebben al flink wat ideeën om het nummer ‘Shine’ in de aandacht te krijgen. Binnenkort treden ze op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook hebben ze een internationale site gelanceerd.

Gordon heeft het nummer Shine geschreven onder het pseudoniem ‘Ger van de Westelaken’. Tijdens het Eurovisie Songfestival zullen De Toppers de 'New Wave Eurovision'-versie zingen. Het Eurovisie Songfestival is dit jaar in mei.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021