Excite

Sonja Bakker schrijft boek

Sonja Bakker roman

Na een hele reeks dieetboeken gooit afslankguru Sonja Bakker het over een hele andere boeg. Ze brengt deze maand haar eerste roman uit. Op 10 juni moet het boek van de Noord-Hollandse in de winkels liggen. De onverwachte carrièreswitch heeft in ieder geval al behoorlijk wat reacties losgemaakt op de social media.

Grappen Sonja Bakker

De roman van de 38-jarige Bakker heet ‘Ibiza, de hemel en de hel’. Het boek bevat naar eigen zeggen een vleugje erotiek, wat natuurlijk voer is voor grappen. “Als ik denk aan seks met Sonja Bakker heb ik al gegeten en gedronken. Toch weer een afslankboek,” grapt een twitteraar. Iemand anders twittert: “Sonja Bakker en erotiek is als een Fyra die 200 km/h rijdt: mag niet, kan niet, wil ik niet”. Weer iemand anders vraagt zich af wanneer het eerste dieetboek van Heleen van Royen dan verschijnt.

Creatief schrijfster

Ondanks de grappen op het internet, is Sonja Bakker heel serieus over haar toekomst als romanschrijver. Volgens Jan Reus, de partner van Sonja, is het al heel lang de wens van de dieetprinses om haar talent als creatief schrijfster te laten zien. Dat het boek afspeelt op Ibiza is overigens geen toevalligheid: Reus woonde en werkte eerder op Ibiza en ook Sonja Bakker zelf heeft een bijzondere band met het eiland.

Ibiza, de hemel en de hel

Volgens de uitgever is ‘Ibiza, de hemel en de hel’ een psychologische roman vol passie en verraad. Het boek gaat over bloemenhandelaar Evert Grooteman, die met zijn vrouw Rosalie al jaren vakantie viert op Ibiza. Als ze een bed and breakfast beginnen, komt hun huwelijk in zwaar weer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021