Excite

Sonja heeft vrede met keuze Marcel

Arme Sonja. Zondag werd de tot over haar oren verliefde kandidate van Boer zoekt Vrouw door aardappelboer Marcel naar huis gestuurd. Ze leek ontroostbaar, maar het gaat alweer goed met haar. ‘Ik ben gewoon verder gegaan,' zegt ze in een interview met KRO’s Rabradio.

Terwijl de regen zonder genade neerdaalde op Limburgse aardappelakkers van boer Marcel, stuurde hij Sonja al net zo genadeloos naar huis. Eerder had Sonja tijdens een ritje op de tractor Marcel de liefde verklaard, maar die bleek daar niet van gediend. Zijn argument was dat Sonja niet genoeg initiatief had getoond. Hoewel Sonja dit niet begreep, lijkt ze daar nu toch vrede mee te hebben.

‘Natuurlijk heb ik wel rondgelopen met de vraag waarom hij het heeft gedaan. Ik heb het niet aan zien komen,' zei ze tegen de KRO. Sonja was behoorlijk van slag bij het nieuws, maar de rust is inmiddels weergekeerd.

Overigens is het niet zo vreemd dat Marcel Sonja naar huis heeft gestuurd. Buren van Marcel hebben namelijk gemeld dat zij een andere kandidate regelmatig over Marcel’s erf zien lopen. Het gaat om de Poolse schone Ksenia. Ze zouden zelfs al samen wonen. De kans is dus groot dat in de komende afleveringen ook Marita haar spulletjes zal moeten gaan pakken.

Wie verder wil lezen over het lot van Sonja moet de komende dagen de website van Boer zoekt Vrouw in de gaten houden. Binnenkort worden daarop namelijk een aantal kijkersvragen aan Sonja beantwoord.

Afbeelding: Flickr, gebruiker francehousehunt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020