Excite

Spanning in X Factor huis loopt op!

De spanning in het Engelse X Factor huis loopt op en dan hebben we het niet over de gezonde spanning tussen de verschillende concurrenten! Jamie Archer, vooral bekend vanwege zijn opvallende afrokapsel, schijnt warme gevoelens te hebben voor Coco Lloyd, een van de leden van Kandy Rain.

Jamie Archer gaf eerder al toe dat hij erg gevoelig is voor de charmes van Coco. Het leeftijdsverschil van 12 jaar maakt hem niet uit; hij ziet een date met Coco wel zitten. Ook Coco lijkt maar weinig belang te hechten aan leeftijd; zij had eerder een relatie met haar baas.

Het X Factor huis is niet de ideale omgeving om een relatie tot bloei te laten komen; het is een heel open huis dat speciaal ontworpen is om geheime afspraakjes zoveel mogelijk onmogelijk te maken. Praktisch alle ruimtes zijn voorzien van een glazen wand die opengeschoven kan worden.

Daarnaast heeft Jamie niet alleen zijn oog op Coco laten vallen, maar noemt hij alle dames in het huis erg mooi. Ook was hij erg onder de indruk van de ex-vriendin van Simon Cowell, Sinitta. Zij verscheen – slechts bedekt door palmbladen – ook in het huis.

Het X Factor huis is ingericht om de laatste twaalf kandidaten van de show te volgen. De juryleden komen regelmatig op bezoek en hebben allemaal een band of een artiest die zij coachen. Zij strijden onderling ook met elkaar, want iedereen wil natuurlijk de winnende artiest of band hebben gecoacht!

Afbeelding: Goff

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020