Excite

Speciale condooms ter ere van koninklijk huwelijk

Een Brits bedrijf heeft een wel heel opvallend huwelijkscadeau voor prins William en zijn aanstaande bruid Kate Middleton: condooms met een afbeelding van het prinselijke paar. Critice vinden dat de actie weinig smaakvol is.

De condoomlijn, met de toepasselijke naam Crown Jewels, zou een bijzonder souvenir moeten zijn, ter herinnering aan een memorabele dag. Elk pakje Crown Jewels bevat drie condooms in een paarse verpakking, met een foto waarop prins William en zijn toekomstige vrouw elkaar diep in de ogen kijken.

‘Net als een koninklijk huwelijk is de geslachtsgemeenschap met een geliefde een onvergetelijke gelegenheid,’ aldus de makers van de rubbers. In het pakje zit ook nog een pikante handleiding die uiteenzet hoe de condooms gebruikt dienen te worden. Aan de vrouwen wordt een klassieke oproep gedaan: ‘Lie back and think of England!’

Naar het schijnt kregen Engelse meisjes in het nogal preutse Victoriaanse tijdperk dit advies van hun moeder voor de huwelijksnacht. Door de opvoeding in die tijd hadden de meeste meisjes er voor het huwelijk geen idee van dat seks ook leuk kan zijn.

Britse royaltywatchers zijn niet te spreken over het initiatief. ‘Dit is smakeloos en kwetsend. Prins William heeft een goed gevoel voor humor, maar dit is een goedkope manier om geld te verdienen,’ vindt Ingrid Seward, redactrice van het magazine Majesty. Buckingham Palace wilde niet reageren.

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020