Excite

Speciale muur maakt plassen tot feest

Vrouwen lijken weinig moeite te hebben met plassen op de pot, maar voor mannen moeten er regelmatig snufjes bedacht worden die ervoor zorgen dat ze ook écht in die pot mikken, in plaats van ernaast.

Nadat de vliegen in het toilet niet meer aansprekend genoeg zijn, hebben een aantal creatievelingen een nieuwe manier bedacht om mannen zoveel mogelijk op de juiste plaats te urineren. Het resultaat: de Thermochromic Urinal. Dat is een speciale muur waar je met urine als het ware op kunt tekenen. De muur zelf is blauw, maar de urine verkleurt en zorgt voor gele, rode, oranje of zelfs groene vlekken. Hierdoor kun je niet alleen zien waar je zelf geplast hebt, maar ook waar een ander net gestaan heeft.

De muur is hittegevoelig en reageert op de temperatuur van de urine die er tegenaan komt. Het ziet er leuk uit en wordt zelfs gezien als kunstwerk. Of dit speciale toilet er nu echt voor gaat zorgen dat mannen beter richten, is nog maar de vraag; het zal voor velen nog moeilijk zijn de verleiding te weerstaan de eigen naam te schrijven of een wilde tekening te maken.

Er is weinig bekend over wie de muur gemaakt heeft of waar deze te vinden is. Wie er gebruik van wil maken, moet dus hard zoeken.

Afbeelding: Geeky Gadgets

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020