Excite

Spectaculaire première film Michael Jackson

‘This is It’, de film die de laatste maanden van het leven van Michael Jackson laat zien, terwijl hij zich voorbereidt op zijn grote concertreeks in de O2 Arena in Londen, zal een spectaculaire première beleven. De film zal op minimaal 15 plekken tegelijk vertoond worden.

Op 27 september zal in het Nokia Theater in Los Angeles de aftrap worden gegeven tijdens een gala. Daarna volgt een reeks van meer dan 25 premières over de hele wereld. De film zal getoond worden in New York, Londen, Johannesburg, Berlijn, Rio de Janeuro en Seoul. Daarnaast zullen nog een aantal andere premières volgen die niet tegelijkertijd met de eerste vertoning.

Dat de film op zoveel plaatsen tegelijk vertoond wordt is geen verrassing: Michael Jackson heeft overal over de wereld veel fans, die met smart wachten op de film. Voor hen biedt de film This Is It dan ook de mogelijkheid om zich als fans te verzamelen en het leven en de fantastische carrière van de King of Pop nogmaals te vieren.

Na de première zal de film wereldwijd nog twee weken in bioscopen draaien. De film baseert zich op maar liefst 100 uur ‘behind-the-scenes’ materiaal dat geschoten is tijdens de oefeningen voor de grote This is It Concertreeks. Michael had voor deze concertreeks al lange tijd niet meer opgetreden, maar zou de opbrengsten van de concerten nodig hebben om zijn schulden af te betalen. De kaarten vlogen direct al over de toonbank en de reeks was uitverkocht toen de popster een paar weken voor de aftrap onverwachts stierf.

Afbeelding: Flickr account kumar303

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020