Excite

Spencer Pratt dreigt met sekstape Heidi en Playmate

Spencer Pratt zou niet alleen in het bezig zijn van sekstapes van hem en zijn (binnenkort ex-) vrouw Heidi Montag, maar ook van zijn vrouw en Playmate Karissa Shannon. Die film zou hij gevonden hebben toen hij dit weekend zijn spullen uit hun gezamenlijke huis in Malibu (een voorstad van Los Angeles) haalde.

Eerder deze week liet Pratt al weten dat hij kopers probeerde te vinden voor de sekstapes van zijn vrouw zelf, waar Heidi zowel voor als na haar plastische chirurgie te zien was. Volgens de geruchten zou Heidi op de eerste tapes bepaalde gezichten trekken die later niet meer te herkennen zijn, omdat ze haar gezicht niet zoveel meer kan bewegen.

Volgens Playmate Karissa Shannon, die samen met haar tweelingzusje in de Playboy Mansion van Hugh Hefner woonde, bestaat de tape inderdaad, maar ze twijfelt eraan of Pratt de kopie heeft. Bovendien heeft ze aangegeven dat ze hem aan zal klagen als hij de tape naar buiten brengt.

Heidi is ook al aan het kijken wat er wettelijk te doen is tegen het uitbrengen van de tape. Mogelijk zal ze ook proberen het nieuwe boek van Pratt tegen te houden; die wil namelijk weer een boek schrijven over zijn huwelijk met Montag, maar geeft aan dat hij zich dan niet in zal houden.

Heidi heeft inmiddels in ieder geval wel de scheidingspapieren getekend. Naar verwachting zal de scheiding er tegen valentijnsdag 2011 doorheen zijn.

Afbeelding: Flickr account jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021